Bijzondere mijlpalen verdienen een bijzonder feest

Sommige mijlpalen mogen niet ongemerkt voorbijgaan. Zo is de ene verjaardag de andere niet en is een jubileum belangrijk genoeg om extra intens te vieren. Het is de ideale gelegenheid om geluk te delen met vrienden en familie, in stijl, dat spreekt voor zich. Daarom kiest u voor het Kasteel van Ingelmunster. Uw verjaardag of jubileum kan volledig worden ingevuld volgens uw wensen. Zo kan er gezorgd worden voor een lekkere en verrassende ontvangst met receptie in de inkom en het salon van het kasteel, of zelfs op het charmante en historische binnenplein. Kiest u voor een feest ’s avonds? Dan zorgen we voor een extra feeërieke verlichting om u in de sfeer te brengen.

Een intiem kader met een exquise culinaire ervaring

Onze blauwe zaal biedt u de mogelijkheid om – volledig privé – met uw familie en vrienden uw jubileum of verjaardag te vieren in een beschermd monument, omringd door weelderig groen. Stijlvol en sereen, met echte kunstwerkjes op uw bord. Want dat is het mooie aan het Kasteel van Ingelmunster. U hoeft geen compromissen te sluiten. U kiest een locatie die tot de verbeelding spreekt en mag dat ook verwachten van alles wat die locatie verder te bieden heeft. Van wat er op uw bord komt, over de service en bediening tot de akoestiek en zelfs de verlichting. Het team van het Kasteel van Ingelmunster heeft slechts één missie: elke keer opnieuw zichzelf overtreffen en hun gasten een onvergetelijke totaalbeleving te bezorgen. En daar slagen we wonderwel in; elke keer opnieuw.

WIE ZIJN ONZE PARTNERS?

Wij houden van kwaliteit en zorgen ervoor dat u die gegarandeerd krijgt; over de gehele lijn. Daarom werken wij enkel met door ons geselecteerde leveranciers. Partners waarmee we in vertrouwen samenwerken. Die er samen met ons voor zorgen dat uw feest memorabel wordt. Leveranciers die weten wat kwalitatief maatwerk is en die tot het uiterste gaan voor hun klant.