Een bedrijfsfeest met cachet

Een bedrijfsfeest of personeelsfeest in West-Vlaanderen organiseren in stijl? Dat kan in het Kasteel van Ingelmunster. De locatie is toonaangevend, de organisatie vlekkeloos en uw feest gegarandeerd een voltreffer. Het Kasteel van Ingelmunster kiest resoluut voor stijl en kwaliteit. Zo worden uw genodigden niet alleen verwend door de ontvangst in het tot in de perfectie gerestaureerde historische kasteel, maar staat hen een feest te wachten waarbij elk aspect tot in de puntjes wordt verzorgd.

Een gespecialiseerd team

Elk feest dat in het Kasteel van Ingelmunster wordt georganiseerd, is maatwerk. Dus ook uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Tenslotte heeft u uw eigen wensen en budget en is het de taak van ons team om vanuit uw wensen een memorabel feest te organiseren. Dat doen we graag én goed. Met dezelfde gedrevenheid waarmee u uw bedrijf runt. We staan garant voor een hoogstaande beleving. Zodat u op passende wijze uw medewerkers kan bedanken of de banden met uw leveranciers, partners of klanten kan aanhalen.

WIJ GARANDEREN U EEN

vlekkeloos georganiseerd feest

WIE ZIJN ONZE PARTNERS?

Wij houden van kwaliteit en zorgen ervoor dat u die gegarandeerd krijgt; over de gehele lijn. Daarom werken wij enkel met door ons geselecteerde leveranciers. Partners waarmee we in vertrouwen samenwerken. Die er samen met ons voor zorgen dat uw feest memorabel wordt. Leveranciers die weten wat kwalitatief maatwerk is en die tot het uiterste gaan voor hun klant.