Het Kasteel van Ingelmunster

EVENEMENTEN OP EEN HISTORISCH UNIEKE LOCATIE

Uw evenement in het Kasteel van Ingelmunster?

Vanaf het moment dat u de kasteelpoort binnenstapt en het uitgestrekte domein betreedt, bevindt u zich in een groene omgeving van rust. De lange, door eeuwenoude bomen omgeven, oprijlaan begeleidt u naar een charmante binnenplaats, deze bevindt zich op ieder moment van de dag deels in de schaduw, deels in de zon. Grenzend aan de slotgracht, is deze binnenplaats ideaal voor zowel grote als kleinere recepties. Via de centrale dubbele deur betreedt u het imposante, maar uitnodigende kasteel. Achter elke deur die u opent zult u een tot in de perfectie afgewerkte zaal vinden, ieder in hun eigen sfeer en stijl. Het Kasteel van Ingelmunster vormt zo gegarandeerd de gedroomde basis voor de beleving die uw evenement zonder twijfel wordt.

Wij streven naar een evenement waarbij elk detail even belangrijk en verzorgd is. Daarom kunnen verschillende partners voorstellen die ervoor zorgen dat de bloemen passen bij het thema en waarbij elke tafel er even verfijnd uit ziet, dat de muziek klinkt zoals het hoort en de decoratie een harmonische geheel vormt met de locatie. Het Kasteel van Ingelmunster dompelt uw gasten onder in een unieke sfeer.
Een totaalbeleving die ze straks mee naar huis nemen; na een geslaagd huwelijksfeest of een productvoorstelling.

Díe totaalbeleving waar u naar op zoek bent.

Een locatie uit de duizend

Het Kasteel van Ingelmunster spreekt tot de verbeelding van ieder die een evenement wenst te organiseren op een bijzondere locatie. Het 13 hectare grote domein ligt letterlijk in de schaduw van het marktplein van Ingelmunster, een West-Vlaams dorp in de buurt van Izegem, langs het kanaal Roeselare-Leie. Het kasteel kent een bijzonder rijke historie en is monumentaal.