Vergaderen vanuit een ander perspectief

Het rustgevende, exclusieve kader van het Kasteel van Ingelmunster is bij uitstek geschikt om vertrouwelijke gesprekken in alle rust te kunnen voeren. Een gevoelig thema aankaarten op een plek waar uw privacy gegarandeerd is en die is uitgerust voor alle vergaderdoeleinden? Of ongestoord een nieuwe strategie uittekenen samen met uw sales team? Het Kasteel van Ingelmunster verwelkomt u met een state-of-the-art uitrusting in een sfeervol kader.

Een service op maat

Uw vergadering of seminarie verdient de juiste omkadering. Daarom zijn wij discreet aanwezig. U kan rekenen op een erg volledige service. De vergaderzaal wordt opgesteld volgens uw wensen en alle materiaal voor audiovisuele ondersteuning staat ter beschikking. Zo is de zaal voorzien van 3 beamers en schermen waarop al uw randapparatuur in een handomdraai op aangesloten kan worden. Het unieke verlaagde plafond zorgt voor een uitstekende akoestiek.

De innerlijke mens wordt versterkt dankzij onze excellente catering en u kan indien gewenst de batterijen even opladen met een wandeling in het kasteeldomein. Uw rust en privacy wordt permanent gegarandeerd, want het Kasteel van Ingelmunster wordt steeds integraal verhuurd. Zo kan u zich volop focussen op wat telt: uw meeting of seminarie.

WIJ GARANDEREN U EEN

rustgevend kader voor uw Vergadering

WIE ZIJN ONZE PARTNERS?

Wij houden van kwaliteit en zorgen ervoor dat u die gegarandeerd krijgt; over de gehele lijn. Daarom werken wij enkel met door ons geselecteerde leveranciers. Partners waarmee we in vertrouwen samenwerken. Die er samen met ons voor zorgen dat uw feest memorabel wordt. Leveranciers die weten wat kwalitatief maatwerk is en die tot het uiterste gaan voor hun klant.