Recepties voor elke gelegenheid

U heeft iets te vieren? Iets te delen met uw klanten? Een babyborrel of een communie? Wat ook de reden is, het Kasteel van Ingelmunster zorgt voor een receptie in stijl. Smaakvol, ook letterlijk. Met hapjes en drankjes van traiteur Boxy’s. Een culinair monument, toepasselijk, want ook het Kasteel van Ingelmunster is een beschermd monument. Dat monument wordt straks het kader dat uw receptie de nodige grandeur zal geven. Bij mooi weer kunnen uw gasten zelfs buiten worden ontvangen. Op de binnenplaats van het kasteel bijvoorbeeld, in de schaduw van de historische vleugels van het kasteel, geflankeerd door eeuwenoude bomen en een slotgracht.

Een vlekkeloze service

Buiten of binnen, onze service loopt als een trein. Het Kasteel van Ingelmunster werkt met een vast team van medewerkers en partners. Zo kunnen we u een constante, hoogstaande kwaliteit garanderen, voor de service, maar ook voor de producten en diensten die we leveren. Alleen zo kunnen we elke keer opnieuw zeker zijn dat uw gasten de totaalbeleving krijgen die ze verdienen. Perfectie is bij ons de norm, op elk vlak. Dat zal u ervaren van zodra u de eerste keer bij ons langskomt. En dat is ook de reden dat u graag bij ons zal terugkomen, als organisator, of als genodigde.

WIJ GARANDEREN U EEN

uniek kader voor uw Receptie

WIE ZIJN ONZE PARTNERS?

Wij houden van kwaliteit en zorgen ervoor dat u die gegarandeerd krijgt; over de gehele lijn. Daarom werken wij enkel met door ons geselecteerde leveranciers. Partners waarmee we in vertrouwen samenwerken. Die er samen met ons voor zorgen dat uw feest memorabel wordt. Leveranciers die weten wat kwalitatief maatwerk is en die tot het uiterste gaan voor hun klant.