Een huwelijksfeest in een kasteel om JA tegen te zeggen

Een huwelijksfeest in een sprookjeskader, dat is een huwelijksfeest in het Kasteel van Ingelmunster. Het is hét kader voor een stijlvol en geslaagd trouwfeest. De reden is voor de hand liggend. Het Kasteel van Ingelmunster kiest voor een kwalitatieve totaalaanpak. Wij hebben slechts één missie: u en uw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen. Want dat is wel het minste wat u van uw huwelijksfeest mag verwachten. Dat het een herinnering wordt om te koesteren. Niet alleen omwille van het belang van hét moment, maar ook omwille van de zorgeloze dag en voorbereiding. De vlekkeloze organisatie zorgt voor een glimlach op de gezichten van uw gasten, die genieten van elk detail.

Een persoonlijke toets

Details, daar gaat het om. Het Kasteel van Ingelmunster laat niets aan het toeval over. Het is úw dag en die moet perfect zijn, tot in het laatste bloemstukje. Dat is waar Huwelijkslocatie Kasteel van Ingelmunster voor zorgt. Wij werken met vaste partners die – net als ons – tot het uiterste gaan om van uw trouwfeest de dag te maken die u voor ogen heeft. Onze vaste DJ werkt een playlist op maat uit. De bloemstukken passen bij het decor, maar ook bij u. En de catering is van sterrenniveau, toepasselijk voor een unieke dag.

WIJ GARANDEREN U EEN

zinnenstrelend huwelijksfeest

Kasteel van Ingelmunster staat voor een zinnenstrelende totaalbeleving. Die oogstrelende, tot in de perfectie afgewerkte locatie vormt de basis van uw trouwfeest.

WIE ZIJN ONZE PARTNERS?

Wij houden van kwaliteit en zorgen ervoor dat u die gegarandeerd krijgt; over de gehele lijn. Daarom werken wij enkel met door ons geselecteerde leveranciers. Partners waarmee we in vertrouwen samenwerken. Die er samen met ons voor zorgen dat uw feest memorabel wordt. Leveranciers die weten wat kwalitatief maatwerk is en die tot het uiterste gaan voor hun klant.